Unisex El-Varme Indlægssåler Fod Varmere med Trådløs Fjernbetjening Opvarmet Indlægssåler til Skiløb, Vandring Camping

Unisex El-Varme Indlægssåler Fod Varmere med Trådløs Fjernbetjening Opvarmet Indlægssåler til Skiløb, Vandring Camping

w772

Nyhed

På lager

kr144.17 kr109.55
Antal

Tags: kvindelige silikone indersål, varme indlægssåler bluetooth, indlægssåler med varme og fjernbetjening, mund varme, el-varmere fødder, for en vandretur, fødder varme, heat 4 fod, vinteren opvarmet indersål, batteriet varme indersål.

Bullet Punkter:

1、Premium Materialer: Den opvarmede indlægssåler er lavet af sikre og miljøvenlige materialer, og de er udstyret med de nyeste high-efficiency carbon fiber varmelegeme, ultra-fine fløjl lag og aerogel isolering, høj tæthed, indbyggede sikkert 1500Mah lithium-polymer-batteri.Kredsløbet og batteriet er beskyttet af en stål shell, med en bæreevne på op til 300 kg.

2、Temperatur Justering: 3-4 timer i høj temperatur-tilstand (40℃-45℃), 5-6 timer ved lav temperatur tilstand (35℃-40℃) (baseret på de miljømæssige forhold).

3、Ergonomisk Indersål: sålerne er ergonomisk, og arch support er designet i henhold til strukturen af det menneskelige fod bue, som effektivt kan støtte foden uden at blive træt, efter at bære i lang tid.

4、Cuttable Indlægssåler: Du kan justere størrelsen af indersål i henhold til din skostørrelse, ved at skære den indersål.

5、Holde Fødderne Varme: Løse mund ubehag i koldt vejr.Holde dig i live i visse vinter aktiviteter (såsom jagt, ski, motorcykler, bjergbestigning eller vandreture, etc.), enkel og nem at bruge.Opvarmet Indersål med Fjernbetjening Fod Varmere til Jagt

Specifikationer:

Strømforsyning: USB-opladning

Spænding: 3.0v-4,2 V

Batteri kapacitet: Venstre: 1500Mah, til Højre: 1500Mah

Materiale:

Overflade: fine fløjl

Varme materiale: Nano carbon fiber komposit-materiale

Isolering: aerogel sammensat materiale

Nederste lag: BASF PU

Varme temperatur: høj temperatur interval, 40-45℃, lav temperatur interval, 35-40℃

LED lys beskrivelse: rødt lys betyder, opladning, grønt lys betyder, at den er fuldt opladet.

Vejledning til brug: tryk længe på knappen power for at tænde den, justere temperaturen med én knap, og tryk derefter på kontakten, det blå lys blinker hurtigt, den høje temperaturområde er 40-45 grader, skal du trykke på kontakten igen, det blå lys blinker langsomt, den lave temperatur område er 35-40 grader, langt tryk for at lukke

Levetid: mere end 500 cykler

Størrelser:

S: 36-37

M: 38-39

L: 39-40

XL: 41-42 XXL: 43-44

Packing Liste:

1 Par Indlægssåler

1*Opladerkabel

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<