Motorcykler startlåsen Gas Cap Sæde for systemlåsen er Sat Til Kawasaki ZZR400 ZZR600 1993-2006 ZZR 400 600 93-06 TS-19

Motorcykler startlåsen Gas Cap Sæde for systemlåsen er Sat Til Kawasaki ZZR400 ZZR600 1993-2006 ZZR 400 600 93-06 TS-19

w761

Nyhed

På lager

kr249.69
Antal

Tags: kawasaki nøgle, zzr250, kawasaki-tasten z1000, kawasaki nøglekontakt, er6n nøgle, zxr250, kawasaki zzr400, tom kawasaki nøgle, zzr400, startlåsen kawasaki.

Motorcykler startlåsen Gas Cap Sæde for systemlåsen er Sat Til Kawasaki ZZR400 ZZR600 1993-2006

(Du Bedes Sikre, At Denne Del Passer Til Din Motorcykel Før Budgivning)

100% Brand Nye

Dette er Eftermarkedet Item - IKKE-OEM

Høj kvalitet og meget holdbar

Dens stilfulde design er perfekt til at dekorere din motorcykel.

Pakke inkluderet:

1x Tændingslåsen

1x Gas cap lock

2x Nøgler

Passer til Kawasaki ZZR400 ZZR600 1993-2006 Betaling og levering 1.Vi accepterer Escrow, og PayPal.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage af auktionen slutter.Ikke-Betalende tilbudsgivere vil blive rapporteret.

4. Gratis Fragt / ekspeditionsgebyr for registreret luftpost for alle lande

Internationale Købere, - Bemærk venligst : · Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar. ·Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Forsendelse Metode

Ordren vil blive sendt fra Hong Kong / Kina Post office International Luftpost eller EMS speedpost Shipping Time

Normalt, varen vil blive sendt ud inden for 3 arbejdsdage efter betaling ryddet.Leveringstiden er ca. 10 - 18 dage til de fleste US / UK / AU omgivelser.

Land

Ca.Leveringstid

Usa / Storbritannien / Australien

18-21 arbejdsdage

Canada

18-21 arbejdsdage

Brasilien - / Syd-Amerika

det kan tage op til 5-6 uger på grund af strenge toldreglerne

Italien / Frankrig / Spanien / Tyskland/ Østeuropa

det kan tage op til 5-6 uger på grund af strenge toldreglerne Forsendelse Vilkår

1. Vi er ikke ansvarlige for transportøren transit tid.Disse oplysninger er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage.Bemærk at leveringstiden kan variere, især i travle perioder eller inclimate vejrforhold. 2. Du kan også være ansvarlig for told, når pakken når frem til dit land.Du er ansvarlig for disse omkostninger - Vi har ingen måde at kontrollere eller forudsige dem.Da disse varierer meget fra land til land, du rådes til at kontakte dit lokale posthus for mere information

3. Bemærk venligst dit telefon nr.når din betaling.Telefon Nr.er must for international ekspres forsendelse.

4. Købers Oplysninger: Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

5. Vi er i stand til at tage nogen responsibtily for enhver brugerdefineret forsinkelse eller skat.Årsagen er, fordi transittiden er meget afhang og leveret af Postvæsenet (undtagen weekender og helligdage)

RETURNERER:

Garanti:100% penge tilbagebetaling

1:don ' t tilfredshed elementet kvalitet

2: Elementet mindre end forventet

3: ting, som ikke passer til din motorcykel perfekt

4: Din modtager ikke varen

5: varen arriver blive brudt

6: Parcel Tabt

7:Modtager den forkerte vare

Lad os venligst knnow ,vil Vi give dig en 100% tilfredsstillende løsning

Bemærk:

1. Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.Hvis du ikke modtager et svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke har nået fuld størrelse.

2. På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os.

3.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om PayPal.

4.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig.Så hvis du har problemer, bedes du e-mail til os straks

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer