Lamper Og Lanterner Loft Strimler Lange Rektangulære Cirkulære Loft-Plade, Base Lysekrone Chassis Loftet Plade Tilbehør

Lamper Og Lanterner Loft Strimler Lange Rektangulære Cirkulære Loft-Plade, Base Lysekrone Chassis Loftet Plade Tilbehør

w710

Nyhed

På lager

kr75.90 kr69.06
Antal

Tags: moderne chandelie, loft lampe plade, indehaveren lampe, magnetisk baseus lampe, bolden langt lysekrone, for lysekrone lampeskærm, lego plade, base lampe, baldakin lampe, lysekroner i loftet.

>>Produkt tilbud

Venlige Tips:

A:Hvis du køber to eller flere af vores varer (herunder to), bedes du kontakte os,kan Du få en ekstra 3% rabat;

B:Og i vores butik har to gange køb registrering af kunder, i den fremtidige køb, bedes du kontakte os kan få en 3,5% rabat;

C:Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at løse problemet, tak!

>>Produktspecifikationer

Mærke: HUO HUI Størrelse: som vist i figur; Materiale: jern kunst; Proces: spray maling; Farve: Sort; Stil: Retro industriel stil.

>>Billedvisning

Betaling:

Internationale Købere-Bemærk Venligst,

A :Import dutiesm skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers

ansvaret.

B :skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

C :du Bedes kontakte os, når du har problemer i betalingssystemer.

Forsendelse:

A :Vi sender pakke ud inden for 1-5 business-dagen efter, at betaling er klar.

B :importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Købere er ansvarlig for disse afgifter.

C :Vi har kun sender til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

D :SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,

især i feriesæsonen

E :Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden.

Retur & refusion:

A :har Du 7 dage til at kontakte os og har 30 dage til at returnere det fra datoen for modtagelsen.Hvis dette element er i din besiddelse i mere end 7 dage, betragtes det som bliver brugt, og vi vil ikke frigive dit element.

for en refusion eller udskiftning.

B :Alle returnerede varer skal være i original emballage, og du skal give os de specifikke årsager til returnering af forsendelse tracking nummer.

C :Vi vil refundere de oprindelige status for det element, og vende tilbage, Herunder alle komponenter og tilbehør efter

køber og sælger kan annullere transaktionen.Eller du kan vælge at ændre det.lacement.

Du må ikke åben konflikt uden nogen kommunikation , det er urimeligt over for sælger .vi vil gerne hjælpe dig med at løse de problemer,,mange tak!

Feedback:

A :Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på www.universehub.dk med en" PERFEKT 5 STJERNER " og forlade.

B :Vores en positiv feedback.Vi vil også gøre det samme for dig.

C :Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.

D :Vi arbejder hårdt på at sikre, www.universehub.dk Kunden er 100% Tilfreds, og løse eventuelle problemer for dig.Vi mener, thateverything kunne løses gennem kommunikation.Vi vil være her for at tilbyde den bedste service for dig.

E :på Grund af tidsforskellen, kan nogle gange ikke svarer til oplysninger i tide, men alle e-mails og SMS svarer inden 1 arbejdsdag.

>>Butik Indledning

Kære kunder, velkommen til vores HuoHui Butik.

Vores butik altid værne om begrebet kvalitet første, service første, kunden først.

Vi har altid ment, at kunderne er Gud, og betjener vores kunder er vores pligt.

Lad kunderne at bruge den bedste pris for at købe den bedste kvalitet, bedste service, belysning produkter er vores mål.

Jeg håber, at kunderne kan have en behagelig shopping oplevelse.Tak skal du have.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer