Montessori Legetøj Naturlige Fyrretræ Pædagogiske Træ Legetøj Gulerod Form-sortering Toy Innovative Sortering Spil For børn At Forstå

Montessori Legetøj Naturlige Fyrretræ Pædagogiske Træ Legetøj Gulerod Form-sortering Toy Innovative Sortering Spil For børn At Forstå

w6954

Nyhed

På lager

kr44.27 kr31.45
Antal

Tags: gulerod træ -, montessori, gulerod plys legetøj, legetøj træ, lille baby pædagogiske spil, natural træ-legetøj etsy, montessori maze box, båndet montessori rainbow, fr dukke, innovation afrika.

Montessori Legetøj Naturlige Fyrretræ Pædagogiske Træ Legetøj Gulerod Form-sortering Toy Innovative Sortering Spil For børn At Forstå

Bullet Punkter: 1、Flere Spil Metoder: Flere spil metoder, der er egnet til babyer til at forstå.Stor-partikel byggesten, ubekymret for mødre.

2、Vare, Størrelse: Ca 6.3*6.3*1.6 inches, orm længde omkring 1,8 tommer, fremragende måde at bidrage til at fremme udvikling og forbedring af finmotoriske færdigheder, de har brug for i alderdommen.Når at fange orme, også motion hånd-øje koordination.Meget velegnet til træning og udvikling af personlige kompetencer.

3、Glat Overflade: Montessori legetøj, der er fremstillet af miljøvenlige naturlige fyrretræ.Vand-baseret maling og glat overflade, ikke-giftige og holdbar.Sikrere beskyttelse for dine børn.

4、Innovative Sortering Spillet: shape-sortering cube klassiske træ-legetøj er et smukt konstrueret træ legetøj easy-to-grip former.

5、er Egnet til 2-4 Børn: Give finmotorisk færdighed for 2-4 årige børn fra dette sæt.Vand-baseret maling og glat overflade, ikke-giftige og holdbar.Mere praktisk for forældre til at sikre, at de er sikre for nogen unge børn.Hertil kommer, at størrelsen af orm er blevet sikkerhedstestet til at forhindre børn fra at blive kvalt, sikkerhed, design, velegnet til drenge og piger i alderen 2-4 år (husk at spille under opsyn af en voksen og undgå at sluge).

Beskrivelse:

1. Forbedre hånd-øje koordination, finmotorik, tålmodighed og koncentration.

2. Søde simpelt legetøj, en udfordring for ham/hende!Meget velegnet til træning plads og patient færdigheder.Lad gulerødderne høst!

Hvordan at spille:

Der er 15 cirkler af forskellige størrelser i centrum blok til at passe hver svarer gulerod insekt.Den lille fyr behov for at matche den gulerod til den rigtige størrelse hul.For at finde et egnet sted for en gulerod, der truer ham/hende vil være en udfordring.

Specifikation:

Type: børns legetøj af træ

Materiale: naturlig fyr

Størrelse: om 6.3 *6.3* 3.1 tommer

Netto vægt: ca 15.87 ounce

Packing Liste:

1*Gaveæske

Base*1

Fiskestang*2

Klip*1

Majroe*5

Små Fisk*5

Bug*6

Bemærk:

1.Venligst tørre legetøjet med et neutralt rengøringsmiddel og en fugtig klud.

2.Du må ikke sætte den i vand, så vandet kan sive ind i træet og forårsage malingen til at skalle af.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer