Nye 6-rums køkken skuffe opbevaringsboks ske ik skuffe ik opbevaringsboks af plast ik opbevaringsbakke skillevæg

Nye 6-rums køkken skuffe opbevaringsboks ske ik skuffe ik opbevaringsboks af plast ik opbevaringsbakke skillevæg

w68596

Nyhed

På lager

kr122.31 kr79.50
Antal

Tags: køkken orgel, viskestykker opbevaring, bundløse trusser skuffer, ika opbevaring, skuffe skillevægge skillevægge, kasser bestik opbevaringsboks, bestik skuffe, tegnefilm plast skuffe, bærbare plast opbevaring skuffer, plast skab med skuffer.

Nye 6-rums køkken skuffe opbevaringsboks ske bestik skuffe bestik opbevaringsboks af plast bestik opbevaringsbakke partition

Funktioner:

6 Separate Rum

Den service bakken kommer med 6 separate rum, der sikrer tilstrækkelig plads til knive, gafler og skeer, det er det perfekte tilbehør til at organisere dit køkken til fulde.

Anti-slip Gummi på Undersiden,

De rum, der er udstyret med anti-slip gummi på undersiden, giver bestik til ikke at slide, tak til de mange rum, små værktøjer kan gemmes uden at flyve overalt.

Bred Anvendelse

Velegnet til makeup skuffe opbevaringsboks, badeværelse skuffe opbevaringsboks, skrivebordsskuffe opbevaringsboks, som er ideel til badeværelset, kontorartikler, kosmetik eller sengebord, kan bruges til at organisere hår tilbehør eller skole forsyninger.

Anti-slip Bund

De nederste fire hjørner har en silikone pad, der er stabil, skridsikker, fri for støj, og det er ikke let at blive beskadiget.

Tyk og Øko-venligt

Lavet af sunde PP og TPR materiale, den er tyk, ugiftige og øko-venligt, har en stærk bæreevne, og virksomhedens storage.

Specifikationer:

Type: Køkken, Bordservice Skuffe

Antal: 1 STK

Materiale: PP+TPR

Farve: Som vist

Emne Størrelse: 40*32.5*4.5 cm/15.72*12.77*1.77 tommer

Vægt: 460.0 g/1.81 pund

Package:

1 * Køkken, Bordservice Skuffe

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer