Mode Sexede Kvinder Toppe Efteråret Flare ærmet Toppe Casual Streetwear Løs Dame Toppe O-neck T-shirt

Mode Sexede Kvinder Toppe Efteråret Flare ærmet Toppe Casual Streetwear Løs Dame Toppe O-neck T-shirt

w41261

Nyhed

På lager

kr92.02 kr55.20
Antal

Tags: tshirt kvinde, kawaii gul, - shirt t-kvinde, falske negle børn gratis, lange sleev t-shirt til kvinder, summer top, pastel stjerne, ørekrog ansigt, mund maske, hår bånd lolita, harajuku kawaii.

Opmærksomhed: for at spare fragten for dig, vi normalt sælge varer uden originale farvestrålende pakke.Men vi garanterer, at alle produktioner er god kvalitet og flot emballage.Forsendelses omkostninger er ikke indeholde nogen import-skatter og køber er ansvarlig for told.

Hvis du ønsker at bulk køb, bedes du fortælle os det ANTAL af din ordre, og spørge, om vi kan sende det med hurtig.

Vi er en gruppe af kvinder klud produkt.Og vi har en stor Stock og samarbejde med fabrikken for lang tid, hvis du ikke kan finde noget i vores butik, kan du sende billedet til os, vil vi gøre vores bedste for at finde det til dig.

Hej!Velkommen til vores butik!

Fashion design,100% Helt Ny, høj kvalitet!

Kvalitet er den første med den bedste service.Alle kunder er vores venner.

Størrelse: S M L XL XXL 3XL

Der er 2-3% forskel i henhold til manual måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du købe varen.

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Produktet

Køber Meddelelse:

1.Billedet blev taget i form af naturalier i 100%, men på grund af på grund af lysets og displayet, kan du se billede kan have en lille farve forskel problem, det er uundgåeligt, bedes forståelse!

Kundeservice:

Hvis du ikke kan finde det produkt, som du har brug for i vores butikken, fortæl os eller vis os det billede, vi vil give dig med alle vores styrke.

Check venligst om stil, størrelse og mængde er lige præcis det, du har brug for, før du placerer ordren.Spørgsmål og efterspørgsel, tøv ikke med at lade os det vide!

Kvalitet Og Engagement:

Vores online butik sælger en bred vifte af produkter, og vi garanterer, at vores produkter vil opfylde følgende generelle kvalitetsstandarder:

1.Præcise Informationer Og Beskrivelser

Vi leverer produkter, der er funktioner, funktionalitet og specifikationen er i overensstemmelse med de beskrivelser og emballage.

2.Overholdelse Af Standarder

Vi er omhyggelige med kun at sælge produkter, der er i overensstemmelse med de generelle magt, sikkerhed og andre standarder.

Feedback:

Vi håber, at alle har en vidunderlig shopping i vores butik!Når transaktionen er gennemført, kan du efterlade os en positiv feedback, det vil give os mere stærke magt!

Hvis der er nogen skuffelse, bedes du kontakte os rettidig.Vi vil gøre vores bedste for at finde en bedste måde at løse det på.

Tak for din tid!Velkommen til vores Butik!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer