Hvid Mat Matteret Vindue Film Statisk, Ikke-Klæbende Privatliv Vindue Klamrer sig Vinyl varmestyring UV-Glas Klistermærker til hjemmekontoret

Hvid Mat Matteret Vindue Film Statisk, Ikke-Klæbende Privatliv Vindue Klamrer sig Vinyl varmestyring UV-Glas Klistermærker til hjemmekontoret

w350

Nyhed

På lager

kr29.86 kr26.87
Antal

Tags: rock tapet mærkat, signatur window film, til hjemmet, book sticers, film vinyl, os glas, htv vinyl, bil mærkat, holograph vinyl, støtte vinyle.

BUNPIG GENNEMSIGTIGT VINDUE FILM FLYTBARE----

renoverer din bolig med det mindste beløb af arbejde og omkostninger, skaber en stil af diset skønhed, der lader det naturlige lys, mens du beskytte dit privatliv.De er helt vandtæt, nem at blive renset, og lim-fri.De kan gentagne gange anbragt på og skrællet af og efterlader ingen rester efter fjernelse.

Nyttige Tips til Installation

1.Fjern belægningen kun umiddelbart inden du placerer den på den våde vindue.Det er ikke altid let at fjerne.Prøv at stikke i kanten med en kniv eller en skarp pin forsigtigt at adskille plast. 2.Spray mere sæbevand på glas og overfladen af filmen, jo mere vand, jo bedre, og skrabe alle de bobler ud med en gummivalse. 3.Skær filmen til en størrelse på 2-3mm fra vinduets ramme, afhente et hjørne på kanten, re-spray og pasta, og skrabe boble.

FAQ

Q: Vil denne film beskytte bomuldsstof fra fading, der er gemt i et skab med et vindue?A: jeg har det på en vest glasdør.Minimale lys, der kommer igennem.Jeg har stof brancher, og de har ikke falmet.Jeg kan ikke tænke noget ville falme.Min entreprenør siger, at dette er det bedste, han har set.Jeg kan varmt anbefale.Q: Er anvendelsen af komme med det?A: Nej, du er nødt til at købe installation kit.Q: jeg er en person, der er vant til at sove i løbet af dagtimerne, vil dette holde solen ude?A: Det blokerer direkte sol, men giver et lille lys i, udefra, kan du ikke se inde i løbet af dagen.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer