MOFi Tilfældet For Samsung Note 10 Tilfælde Dække Stødsikkert Stof Beskyttende Note10+ Beskyttende Capas For Galaxy Note10 Plus Pro-Sagen

MOFi Tilfældet For Samsung Note 10 Tilfælde Dække Stødsikkert Stof Beskyttende Note10+ Beskyttende Capas For Galaxy Note10 Plus Pro-Sagen

w32211

Nyhed

På lager

kr61.00 kr53.06
Antal

Tags: sagen mofi, 4-sagen, cover til note 10, bagcoveret m31, 360-kort, note10, sagen ironman, samsug galaxy note 10 lite sag, sagen telefon, sagen note10.

Egnet til Samsung Galaxy Note10/Note10+

[Robust og Holdbar] Anti-banke på bunden-resistent, skridsikker,langtidsholdbare,og aldrig har mistet farve. [Ridse-Fri] Blød silikone kant passer telefonen kroppen tæt, effektivt reducerer kollision og ridser.Og et hårdt TPU foring på indersiden af tilfælde holder din telefon uberørte. [Mode Design] Smuk og luksus,applicating i business,sport,underholdning ,etc.Miljømæssige materialer og særlige design gør køling hurtigt, så du kan nyde spil. [Screen,Bottons og Linse Beskyttelse] Soft TPU kant dækker knapperne på telefonen for at forhindre, at støv og ridser og øge levetiden af knapper.Og sagen har rejst kanter rundt om objektivet, og skærmen for at hjælpe med at beskytte mod ridser. [Enkel og Praktisk] Let at installere og fjerne.Præcis hul position.Knapper,stemme,afgift,øretelefon, der muliggør drift uden forhindringer.Vaskbar klud tilfælde holder den rene udseende.

Andre style tilfælde for dig

OM MOFI

Siden 2008, Mofi er blevet et førende mærke inden for smartphone-produkter, tilbehør,provids karakteristiske linjer af førende forbruger-teknologi perfektionere den ultimative blanding af form og funktion.Denne butik hører til Mofi virksomhed, sælge alle Mofi originalitet produkter i www.universehub.dk

BEMÆRK

Vær meget opmærksom på din shipping adresse og produkt information om din ordre.Komplet adresse, navn,ret byen og lige postnummer er meget nødvendige for korrekt levering.Mange tak for dit samarbejde.

PAKKE

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når pakken,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

FORSENDELSE

Vi garantere at sende ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling.Hvis vi ikke kan sende ud til tiden på grund af den særlige situation,vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt og nøje følge op på at sende din ordre hurtigt.

REFUSION/TILBAGE

Hvis produktet(s), som du modtager var defekt, eller andre problemer af vores ansvar,bedes du kontakte os og sende billeder,så refunderer vi fuldt ud.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.

FEEDBACK

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service,kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner anmeldelse.Vi byder dig velkommen uploade flotte billeder af produkter i feedback,dele med venner rundt omkring i verden.Hvis du er utilfreds med produktet,bedes du venligst kontakte os i god tid,og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne enhver tvist på www.universehub.dk.Vi vil gøre vores bedste for at løse det problem, at din tilfredshed.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer