Spring madras sække 7 zoner, viscographene, Gel-kolde 29cm, Ekstra visco, blød, behagelig og rart, Hybrid, hjem, seng

Spring madras sække 7 zoner, viscographene, Gel-kolde 29cm, Ekstra visco, blød, behagelig og rart, Hybrid, hjem, seng

w239

Nyhed

På lager

kr1 762.95 kr1 639.54
Antal

Tags: luft madras værelses hus, foto camara, dejlig blød madras, kold hund, bag sofa, pose madras, taske spansk, KING PIGEON, fold madras, skum madras.

MADRAS HYBRID

Drømmer Kamahaus.Madrassen Hybrid Af medium-høj fasthed og tilpasningsevne med VISCOGRAFENO-GEL koldt og sække foråret, højde ± 29cm perfekt til fantastisk komfort og komfort.

VINTEREN STÅR

Ekstra Slappe af Systemet 5 cm

(VISCOGRAFENO-GEL koldt + FIBERMAX V10 + BLØDT SKUM)

Komponeret af STRETCH stof Bløde, komfortable og behagelige touch, resultatet af en bred vifte af sammenflettede tråde for maksimal komfort og tilpasningsevne muligt.At være åndbar forhindrer fugt fra kondens og fugt kan være produceret, forbedre dens ydeevne og holdbarhed.ØKO-TEX certificeret stof, der er fri for giftige stoffer i deres produktion.

System-Ekstra-Slappe af 5cm (VISCOGRAFENO-GEL koldt).Ekstra slappe af systemet består af state-of-the-art materialer til at forbedre følelsen af tilpasningsevne.Sammensat af viscographene med kold Gel, FIBERMAX V10 og SoftFoam.Integreret viscographene jern med kold Gel, høj tæthed.Graphen og gel giver ergonomisk, hygiejnisk, anti-stress, og varme-regulering af ejendomme.Allergivenlige fibre giver en høj grad af komfort og giver madrassen med større åndbarhed, og SoftFoam giver polstring til at være mere blød og giver en mere smidig resten.

Polstret med FIBERMAX V10 , resultatet af omhyggeligt at vælge allergivenlige fibre og underkaste dem allergivenlige ion behandling, anti-mider og antibakterielle stoffer, der giver åndbarhed til at hvile, mens undgå bakterie spredning for øget hygiejne.At reducere forekomsten af allergi og få en konstant temperatur på madrassen.Det giver mulighed for fri cirkulation af luft ved konstant udluftning kernen i vores madras.

Åndbar .Dets åbne pore mcn-strukturen giver mulighed for korrekt luftcirkulation.Toilet .Carbon absorberer fugt, hvilket gør bakterier er vanskelige at dukke op.Antistress .Materiale stand til at frigive den statiske energi, der ophobes i vores krop på grund af brugen af elektroniske enheder.

Holdbarhed .Materiale stand til at inddrive sin form hurtigt og minimere slitage takket være sin høje massefylde.Termoregulator .Gel partikler hurtigt at fjerne den varme, der produceres af vores krop, forbedre vores hvile.Antistress .Materiale stand til at frigive den statiske energi, der ophobes i vores krop på grund af brugen af elektroniske enheder.

SOMMEREN SIDE

Komponeret af 3D AirFresh stof Hvid.Ideel til sommeren forsiden af vores madras er en meget åndbar, elastisk, formet som tre-dimensionelle struktur, god modstandsdygtighed, og isolerende egenskaber er specielt velegnet til fugt dispersion.

Systemet tilpasse plus .Systemet består af FIBERMAX V10 fibre og SoftFoam.Allergivenlige fibre giver en høj grad af komfort, og ud over at give madrassen med større åndbarhed og hygiejne, og SoftFoam giver polstring til at have større blødhed og tilpasningsevne i hvile, bedre luftcirkulation og fugt dispersion.

Quiltet FIBERMAX V10 , resultatet af omhyggeligt at vælge allergivenlige fibre og underkaste dem allergivenlige ion behandling, anti-mider og antibakterielle ved at give åndbarhed til at hvile, mens undgå bakterie spredning for øget hygiejne.At reducere forekomsten af allergi og få en konstant temperatur på madrassen.Det giver mulighed for fri cirkulation af luft ved konstant udluftning kernen i vores madras.

KERNE

Core MULTI SPRINGBOX, der Består af et system af 7 syede foråret zoner og 2,5 cm HR-Guld.Fuldt uafhængig og sække fjeder-system, hver i lille klud sække for at undgå friktion mellem metal og fjerne eventuelle lyde.Fjedre monteres af en polyurethan kanten for at undgå at synke fornemmelse på begge sider af madrassen.

Dens 2,5 cm HR-Guld giver mulighed for en større følelse af komfort og tilpasningsevne ud over at undgå forårsfornemmelser.Denne kerne giver maksimal komfort og fleksibilitet i den hvile, som er ideelt til at sove sammen Takket være dens høje uafhængighed af senge.

Kig indeni. 1 Stretch®: Blød, åndbar og med et højt niveau af fugt absorption takket være sin naturlige struktur, uden tilsætningsstoffer.Op til 40% køligere og tørt end konventionelle Stretch.I Ansigtet på A. 2 Viscotechnology kold Gel: Viskoelastiske teknologisk avancerede.Disse materialer har en termoregulering effekt, der forbedrer føler.Køligere end en konventionel viskoelastiske.I polstring af Ansigt A. 3 fibre allergivenlige: Fibermax V10 for yderligere varmeudslip.Høj kvalitet syntetiske fibre, som skaber et lille kammer. 200gr står over for En - 100gr ansigt B. 4 Blød Eksklusiv: Ekstra blødt Materiale, der giver god komfort og aflaster.Hurtig form recovery. 3cm i alt: 1,5 cm i polstring af hvert ansigt. 5 Multi SpringBox, som Består af et system af 7 syede foråret zoner og 2,5 cm HR-Guld.Denne kerne giver maksimal komfort og fleksibilitet i hvile.Omtrentlige højde: ± 29cm.Fuldt uafhængig affjedring.

ØKO TEX tillid stof

Bekræfter vores tekstiler opfylder standarden ØKO-TEX, som er fri for skadelige stoffer og modtagelse af verdens førende miljømærke for tekstilprodukter.

Behandling CLEANPUR

Vi sørger for, at alle komponenter er allergivenlige, anti-mider og antibakterielle, med et eksklusivt udvalg og vores ozon værelse, der renser vores øvrige system.

Systemet TRANSPIRAL

Uafbrudt luft-til fornyelse af vores madras, der giver os de korrekte fugt evakuering.

48/72 timer forsendelse fra henblik på behandling.

Vi sælger over hele Europa.

2 års garanti.

Forsendelse madrasser

Madrasser er afsendt vakuum pakket ind og i papkasse.Hvis du har bestilt to madrasser, du kan modtage dem i en pakke.For "gratis forsendelse" med Standard levering Vi bruge to instanser primært: Seur og Transaher .Levering vil normalt blive foretaget til fods eller på gaden.Levering mands hjem stige, afhænger af de politikker, der af transportøren selskab og tilgængeligheden af føreren.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer