Flæser Havfrue brudekjoler med Sort Bælte Differentieret Court Train brudekjoler Custom Made

Flæser Havfrue brudekjoler med Sort Bælte Differentieret Court Train brudekjoler Custom Made

w218

Nyhed

På lager

kr1 654.81
Antal

Tags: fan souvenir-kina, cup læder indpakket, cup mandlige fladskærms glas, elektrisk stød 25dc, cup køkken camping, cup lidding maskine, blæserhastighed 20000 rpm, elektrisk skjold 24v, celkon mobil cover.

Varm påmindelse:

Hvis skræddersyet service, der er behov, vil vi foreslå, at det er bedre at få en kvalificeret syerske til at måle din kjole størrelse, da måling af dig selv vil give ukorrekte numre og kan føre til skuffelse.

Refusion eller ombytning, vil blive accepteret på følgende situation:

1. Bedes du straks kontrollere kjole omhyggeligt efter at få det.Kontakt os venligst før vender tilbage, alle varer skal returneres eller ændres inden for 14 dage.

2. Slidt, parfume eller ændret klæder, vil vi ikke refundere.

3. Brugerdefineret måling og farve, hvis du finder din kjole har disse problemer, kan du sende det tilbage, og vi vil genindspilning for dig.Men der er ingen tilbagebetaling og forsendelsesomkostninger skal være betales af køber.

4. Da kjole er lavet som dine behov med den størrelse og farve, du har angivet, hvis du finder den størrelse er ikke rigtigt, bedes du tjekke igen, eller du hellere spørge en lokal dameskrædder for en professionel måling.Helt sikkert vi vil omskabe den kjole til dig, hvis det er vores ansvar.Eller vi kan hjælpe dig med at løse det, men du skal betale for eventuelle reparationer .

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer