EUDEMON Køleskab dørlås Kabinet Låse Skabet Lås Baby Beskyttelse mod Børn sikkerhedslås

EUDEMON Køleskab dørlås Kabinet Låse Skabet Lås Baby Beskyttelse mod Børn sikkerhedslås

w161

Nyhed

På lager

kr36.58 kr29.25
Antal

Tags: baby sikkerhed, dørlås, baby-lås, skab book barn, lås sikkerhed, børnesikring sikkerhed, baby kabinet lås, skab lås, børns sikkerhed, skuffe køleskab døren.

Funktioner:

★Unikke og særprægede design---Unikt og karakteristisk design, perfekt kan integrere med husstand miljø.Låsen, der ligner en gammeldags radio med vintage stil.To farver, der kan vælges, hvid og grå, der er egnet til de fleste franske køleskabsdøren.

★Særlige Tilbagetrækning Metode--- EUDEMON Design Team designs fra tre aspekter: Vildledning, Intellection, Koordinering, som fører til en genial interne struktur.Misbruge børn med 3 knapper, 1 ugyldig knap plus 2 betjeningsknapper; Frigøre låsen ved at trykke på 2 betjeningsknapper en efter en, og Træk låsen opad på samme tid, når der trykkes på den 2-knapper, som har brug for visse beløb af koordinering; Let for voksne at bruge med én hånd, men svært for børn at finde ud af og få låst op.

★Nem Installation---Installere den franske køleskab lås med 3M VHB tape, uden at bore eller værktøjer har brug for, skal du ikke bekymre dig om tab af produktet. 3M VHB tape med stærke tyktflydende (Effekt vil være bedre efter 72 timer.) og kan let fjernes, uden at nogen rest, ingen skade til døren.

★Multi-scener &Tips---Ikke kun for franske køleskabe, men også for to-dørs kabinetter og skabe .Maksimal afstand for de to fugen er 0,8"(2cm), ellers kan det ikke bruges.

Køber Læsning:

▶ Om Produkter:

Alle produkter er omhyggeligt før opbevaring,og pakket godt for forsendelse.

Vælg den rigtige størrelse eller farve, for hvad du ønsker, vil vi sende den parcel, som du vælger i den rækkefølge.

▶ Om Forsendelse:

Vi vil sende pakken inden for 3-5 dage, som sædvanlig, bedes du venligst sørge for, at alle oplysninger er korrekte, før vi sender ud, eller er det ikke tilladt at ændre.

▶ Om Skat:

Man må forstå, at told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

▶ Om At Tjene:

Hvis du har nogen problemer med produkterne, er du velkommen til at kontakte os.Hvis du elsker det, kan du efterlade os en positiv feedback og 5 stjerner.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer