LK-031 Fotoelektriske Skifte Garanti i To År

LK-031 Fotoelektriske Skifte Garanti i To År

w1538

Nyhed

På lager

kr1 496.05
Antal

Tags: skifter protector dækker, skifte ttc, knappen luk, lk skifte mus, skifter lk rød, logitech skifte, lk micro switches, gateron skifte tester, lk skifte tastatur, nøglen rød.

Kvalitetssikring: Alle vore produkter er garanti for 2 år.Du er velkommen til at købe dem.

1, at projektet vil blive testet før skib, vil det være i god stand, hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

2, returnere den, som ikke arbejder elementer, i tillæg til den i stykker, den varer ned.Fragt er forkert version køber betaler vende tilbage forsendelsesomkostninger.

3, skal du bekræfte, før du bestiller varen er kompatibel med den model.No return for uforenelig problem.

4, varer, der ikke er købere betaler for tilbagesendelsen.Før køb bedes du professionel rådgivning, vi ville være de største oprigtighed til service.

5, hvis det er signeret, eller slet ingen garanti.

Feedback:

1, når du modtager dit projekt, kan du feedback til os, den vil fortælle os, at du har modtaget dine varer.

2, bedes du give os positiv feedback, når du har modtaget din ordre, vil vi snart give dig en positiv feedback.

3, din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har spørgsmål eller problemer om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Rimelig, give os en chance for at rette inden for en rimelig periode, uanset om din bekymring.Negativ feedback kan ikke løse noget som helst.

4, vi er engagerede i vores kunder, at levere den bedste kundeservice, at opbygge stærke relationer med vores kunder, så skal du købe tillid.

Mange tak!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer