Vinteren 2020 maillot invierno Direkte energie TEAM CYCLING Jersey Ropa Ciclismo HERRE termisk fleece langærmet trøje

Vinteren 2020 maillot invierno Direkte energie TEAM CYCLING Jersey Ropa Ciclismo HERRE termisk fleece langærmet trøje

w1514

Nyhed

På lager

kr83.53 kr76.02
Antal

Tags: movistar cykling tank, acdc cap, cykling jersey mænd vinteren ucl, tilfældet for google pixel 5, kys tour, termisk cykling jersey mand, vinter, google pixel 3 en xl, case for google pixel 3A XL, jersey movistar cykling, cykling jersey mænd, efterår, vinter.

Vi har størrelse 6XL

Du kan efterlade en kommentar i den rækkefølge,

Som "jersey XXL og bukser XL"

Velkommen grossist og dropshipping.

fleece stof

ingen fleece stof

DU ØNSKER MÅSKE AT VIDE,

1. Hvor længe kan jeg modtager ordren?

Vi skib fra Kina.Ordrer tage 1to 3 dages behandlingstid, før forsendelse.Leverancer normalt tager 1 uge til 3 uger!Dog, hvis du ikke har modtaget varerne inden for 2 måneder, bedes du kontakte os.

2. Køb som en gave, kan det komme tidligt?

Hvis du køber som en gave, så vi ikke anbefale at købe de elementer, der i løbet af den måned, hvor den ferie, er det, der sker.Der er en risiko for at varen ikke ankommer til tiden.Hvis du ønsker at komme til tiden, skal du tale med os, før du afgiver en ordre, og vi vil give dig med den rigtige løsning.

3. Hvor længe vil refusion blive modtaget?Som udgangspunkt vil blive modtaget?

Dine penge vil tilbagebetaling til den oprindelige konto, hastighed afhænger af den konto, du har.Hvis du stadig ikke får dine penge i 3 dage, bedes du kontakte os, vil vi spore det for dig.

4. Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere ordren og modtage en refusion, når ordren ikke er blevet udstedt.Når ordren er sendt, kan den ikke annulleres, fordi det allerede er i transit!

5. Kan jeg returnere/ombytte varer?

Ja, du kan altid returnere varen til os og få refunderet i 7 dage efter du modtager pakken.Men du er nødt til at betale for shipping gebyr.Fordi shipping gebyr er ikke billige.Kontakt os venligst, vi vil arbejde på en bedre måde.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer