USB-lydkort w/ Kabel Til HP 15-F Bundkort 34U83UB0010 Arbejde & 90 Dages Garanti

USB-lydkort w/ Kabel Til HP 15-F Bundkort 34U83UB0010 Arbejde & 90 Dages Garanti

w1390

Nyhed

På lager

kr136.78 kr125.85
Antal

Tags: hd-lyd, hp pavilion usb, hp 15 pavilion usb, a1061, lyd bestyrelsen hp, dell harddisk stik, bambus-lydkabel, demio audio kabel, lyd bundkort, sata til usb.

F. A. Q

Vi har forsøgt at besvare de oftest stillede spørgsmål nedenfor, men hvis du har andre spørgsmål omkring dit køb, bedes du kontakte os.

Q. Hvordan kan jeg finde produktet, som ikke vises i din butik?

Et: du skal Bare fortælle os det.Vi vil gøre vores bedste for at finde det.Det er næsten umuligt at vise alle de produkter, som der er utallige modeller.

Q. skal du give garanti?

A. Ja, vi gør.

Vi tilbyder 90 dages garanti på alle tastaturer og Kabler, vi sælger, samt 160 dage garanti for at den bærbare computer køler fans.Defekte produkter kan ændres frit under garantien.

Q. skal du tilbyde engros-pris?

A. Ja, vi gør.

Q. Hvad skal jeg gøre, hvis varen er blevet beskadiget i transit?

A.( Alle vores produkter vil blive pakket i god stand, før du sender, så vores varer er sjældent beskadiget på grund af dårlig pakning.)

For det første, tage nogle billeder om den beskadigede pakke.For det andet, så kontakt os.Vi vil undersøge det, og hvis det er bevist beskadiget, vil vi sende dig en anden eller tilbagebetaling.Du må ikke åben konflikt.

Notice: du Må ikke underskrive, før kontrol.

Garanti & Returret

Alle vores produkter har en garanti.Defekte produkter kan udskiftes under garantien.Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra RMA-udsendt.Vi vil ændre en anden en til dig eller refundere din penge tilbage.

Hvis du fejltagelse produkter, bedes du informere os så hurtigt som muligt, så vi kan ændre det for dig.Men hvis din pakke er blevet sendt, er du nødt til at dække alle de udgifter, hvis du beslutter dig for at ændre det.(herunder originale fragt, håndtering og retur fragt, osv. ) Vi vil kun ansvarlig for tilbagevenden shipping cost er godkendt af de forkerte produkter, som vi har sendt.

En fuld refusion (herunder fragt-og ekspeditionsgebyr) vil blive udstedt for eventuelle defekte, beskadigede eller vildledende element inden for 14 dage.

forsendelser detaljer

Vores firma har været involveret i international handel, for næsten 7 år.Pakken er næsten perfekt.Vi kan yde en særlig hurtig til engros kunder, og nogle lande, såsom Mellemøsten, Sydøst Asien, Europa og Usa.Det vil være mere hurtigere og sikrere.Glæder mig til at forhandle med os.

Metoder til forsendelse blæste er understøttet ,såsom DHL Express, EMS Shipping, www.universehub.dk Standard Shipping, ePacket, Kina Post, der er Registreret luftpost.(Ikke begrænset til disse)

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer