Trådløs Mus Ergonomiske 2,4 G Farverige Lys Håndled Healing Vertikal Mus Gaming Computer Musen til Højre Side for Bærbare PC

Trådløs Mus Ergonomiske 2,4 G Farverige Lys Håndled Healing Vertikal Mus Gaming Computer Musen til Højre Side for Bærbare PC

w1346

Nyhed

På lager

kr79.32 kr47.57
Antal

Tags: mus rival, mus, mause sem fio, lefon musen lodret, lqs gaming mus, spil mus, bluetooth håndfri, ligitech, herlige model o wireless, trackball mus mus.

Beskrivelse:

100% ny kvalitet.

Lavet af kvalificerede materialer, høj kvalitet, sikker og harmløs.

Høj kvalitet, lav pris og høj pris ydeevne.

Nem at bruge, praktisk og holdbar.

Det er det første valg for at arbejde, lære, og gaming mus.

Produkt: ergonomisk vertikal trådløs mus

Style: opladning, batteri

Farve: Som vist

Størrelse: 12.3 cm*6,2 cm*7,5 cm

Specifikationer:

Med udviklingen af de nye tider og udviklingen af videnskab og teknologi, mennesker, arbejde og daglige liv er i stigende grad adskilles fra computere.

Det tager en masse af tid til at betjene computeren hver dag, så den it-relaterede sygdomme følge.

En af dem er carpal tunnel , som også kaldes "mus hånd" på grund af lang tids brug af mus, hvilket resulterer i overdreven håndled pres, følelsesløshed i fingrene, der er forårsaget af nerve kompression, smerte og nakke smerter og migræne.Alvorligt selv har brug for amputation.

Denne vertikale trådløs mus er en god måde at undgå carpal tunnel .

Det er ergonomisk designet til at mindske presset på håndleddet og lader brugeren ikke føler sig træt efter en lang mus drift.

På samme tid, det ser ud som en hajfinne, ser meget cool, meget velegnet for unge mennesker, der er på udkig efter mode.

Derudover, det kommer i to former, hvoraf den ene er en opladning model, det kan oplades med USB-kablet, og den anden er et batteri model, som kan drives af to AAA-batterier.

Hvis du skal bruge din computer i længere tid på grund af arbejde, studie, spil, osv., så køb denne vertikale trådløse mus til dit håndled!

Pakke Inkluderet:

1* lodret trådløs mus

1*USB-modtager

1*USB opladning kabel (opladning model)

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer