MARUMINE Technic Duplo Blok Bil 3-I-1 City-Serien Klassiske byggeklodser Sæt Uddannelse Legetøj Gave Til Børn

MARUMINE Technic Duplo Blok Bil 3-I-1 City-Serien Klassiske byggeklodser Sæt Uddannelse Legetøj Gave Til Børn

w1186

Nyhed

På lager

kr105.70 kr75.05
Antal

Tags: duplo hus, store mursten technic, Teknik, duplo antal blokke, blok mursten, bee panel, duplo dyr er dog, blok duplo, Blok, brandmand lastbil.

Produkt Navn: 6 typer af duplo blok bil Produkt Materiale: ABS Plast Produkt Package: Pubble Taske Produkt størrelse: duplo klodser Kvaliteten af masse:3 stk/masse 100% Helt Nye og Høj Kvalitet!Hvis der er noget problem, er du velkommen til at kontakte os. *Bemærkning:på Grund af forskellige skærme, skal du give lidt forskellige i farve betwent billeder og produkt.Tak for din forståelse!*

Om Forsendelse

1. Sørg for, at den adresse og telefon-numre, leveret af dig, er korrekte.Og efter ryddet betaling, vil vi levere varer inden TRE hverdage . 2. Den shipping tid er omkring 30 dage af Kina Post, luftpost, og nogle gange kan det være længere på grund af force majeure.Derfor, hvis du har brug legetøj for nogle særlige dage, du kan købe de elementer, en måned tidligere. 3. Vi er ikke bekendt med told-behandling i deres lande.Hvis der er nogen, bedes du fortælle os, hvad du bør være opmærksom på i god tid for at undgå unødvendige problemer. 4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er KØBERS ansvar .Om at vende Tilbage og Udveksling 1. Hold venligst varen UBRUGT, UBESKADIGET, før du anmode om en returnering eller exchange. 2. KØBER er ansvarlig for tilbagevenden shipping udgifter ved forsendelse af varen tilbage til sælgeren.Om Service 1. Vi er en ærlig og pålidelig sælger på www.universehub.dk, der garanterer, at du varer med høj kvalitet og rimelige priser, samt vores gode service. 2. På grund af den tid, der går, kan vi ikke være på arbejde, når du forsøger at tale til os.Derfor kan du efterlade os en besked til enhver tid, når det er nødvendigt, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Om Feedback Og Anmeldelser For 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en POSITIV feedback og bedømmelse af 5. Din tilfredshed er vigtig for os. 2. Hvis du finder nogen problemer med vores produkter eller service, så TØV IKKE med at kontakte os.Vi vil gøre alt for at løse problemerne for dig.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer