Purui 6stk/Set Bohemia Armbånd ELSKER Brev Ris Perler Elskere Søde Engle Vintage Farverige Håndleddet for Kvinder Smykker

Purui 6stk/Set Bohemia Armbånd ELSKER Brev Ris Perler Elskere Søde Engle Vintage Farverige Håndleddet for Kvinder Smykker

w114

Nyhed

På lager

kr39.94 kr21.56
Antal

Tags: armbånd væver, let sød ris, armbånd vinter, neckl, Perle armbånd, bangl, sølv ris perle armbånd, cc cuff, bengel, famili.

Materiale: Ris Perler+Plast Type:Harajuku/Gotisk/Goth 6stk/Sæt Armbånd Package:6stk/Sæt

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer